Συχνές Ερωτήσεις


- Ανθεκτικότητα - Υλικά και τρόποι κατασκευής; -

Μέσα από την 20χρονη πείρα μας στην κατασκευή μενού έχουμε καταλήξει στα πιο ανθεκτικά υλικά αλλά και τους βέλτιστους τρόπους κατασκευής καταλόγων κάθε είδους. Η σωστή χρήση από την κάθε επιχείρηση σε συνδυασμό με την ποιότητα των υλικών μπορούν να έχουν ως αποτέλεσμα, καταλόγους με μεγάλη αντοχή.

- Τι διάσταση έχουν οι κατάλογοι; -

Εκτός των βασικών διαστάσεων, μπορούμε να κατασκευάσουμε καταλόγους σε οποιαδήποτε διάσταση θέλετε.

- Πόσους καταλόγους μπορώ να παραγγείλω; -

Είμαστε σε θέση να κατασκευάσουμε από ένα δείγμα μέχρι όσα τεμάχια θέλετε. Σε περίπτωση που χρειάζεστε ένα η παραπάνω δείγματα, σας τα αποστέλλουμε με χρέωση την οποία αφαιρούμε από την τελική παραγγελία.

- Πως μπορώ να αποτυπώσω το λογότυπο της επιχείρησης στον κατάλογο; -

Το λογότυπό σας μπορεί να αποτυπωθεί με πολλούς τρόπους πάνω στον κατάλογο. Είτε με κάποιο ταμπελάκι από ξύλο, μέταλλο, plexi glass και ψηφιακή εκτύπωση είτε με μεταξοτυπία, βαθυτυπία, χρυσοτυπία κ.α.

- Ποίος είναι ο μέσος χρόνος παράδοσης; -

Είμαστε αρκετά ευέλικτοι όσων αφορά το χρόνο παράδοσης. Μπορούμε να σας αποστείλουμε την παραγγελία σας ακόμα και σε 3 εργάσιμες ημέρες, ενώ μπορεί να φτάσει και μέχρι τις 20 ανάλογα με τον αριθμό, τον τύπο των καταλόγων αλλά και τον φόρτο εργασίας. Οι ημέρες υπολογίζονται εφόσον έχουμε καταλήξει στο ακριβές αποτέλεσμα της κατασκευής.

- Πόσα εσωτερικά φύλλα μπορούν να έχουν οι κατάλογοι; -

Οι κατάλογοι κατασκευάζονται με τέτοιον τρόπο ώστε να μπορούν να δεχτούν όσες σελίδες χρειάζεστε. Χρησιμοποιούμε τρόπους ώστε να είναι εύκολο και για εσάς προσθέσετε ή να αφαιρέσετε σελίδες.

- Τι μπορούμε να κατασκευάσουμε; -

Μπορούμε να κατασκευάσουμε από τα πιο απλά μενού μέχρι τα πιο σύνθετα. Έχουμε την δυνατότητα να υλοποιήσουμε την ιδέα σας, εφόσον αυτή είναι τεχνικά δυνατή. Εσείς απλά αφήστε την φαντασία σας ελεύθερη…

Επικοινωνία

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή βοήθεια σχετικά με τα προϊόντα μας,
μη διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας.

Ανατολικής Θράκης 72 & Σάντας
Κ.Τούμπα, Θεσσαλονίκη 54453
Τηλ.2310 989 770 , FAX.2310 989 770
info@eway-menu.gr

© 2021 eway-menu.gr
MADE BY MANQEY